Het Paltival in 2017 was de allereerste editie van dit kleurrijke kinderfestival. Na het succes in 2017 is besloten om van het Paltival een tweejaarlijks evenement te maken en maken we ons dus op voor een nieuwe editie in 2019. Het thema voor de komende editie is ‘De rattenvanger van Hamelen!’. Een prachtig thema dat mogelijkheid biedt voor mooie verhalen, prachtige verkleedpartijtjes en geweldige workshops. Binnenkort zullen we het programma bekend maken via deze website op de pagina met het programma.

Op het festivalterrein zijn gezonde snacks en wat te drinken verkrijgbaar. Voor de pappa’s en mamma’s is er ook een lekker kopje koffie of thee. Liever zelf een broodje meenemen van thuis? Geen probleem! Neem je eigen kleedje mee en zoek een lekker plekje op het terrein.

Kaarten voor het Paltival zijn vanaf mei 2019 verkrijgbaar op de volgende voorverkoopadressen: Stadstheater de Bond, VVV Tourist Info Oldenzaal, Museum het Palthe Huis en de Bibliotheek Oldenzaal. Kaartjes zijn ook op de dag zelf verkrijgbaar aan de kassa.

Goed om te weten: kinderen mogen alleen onder begeleiding van een volwassenen het festival bezoeken.

Praktische informatie:
Datum:     1 juni 2019
Tijd:          12.00 tot 17.00 uur
Leeftijd:    2-8 jaar
Entree:      € 5,-
Locatie:     Tuin van het Palthe Huis, Marktstraat 13 in Oldenzaal

Er is een nieuw festival in Oldenzaal: Het Paltival! Het is een vrolijk festival speciaal voor kinderen van 2 tot 8 jaar dat bomvol zit met (theater)voorstellingen, muziek, workshops, verkleden, zingen, dansen, eten en nog veel meer. Op het afgesloten festivalterrein in de Palthetuin valt van alles te ontdekken. Kunst, cultuur en historie ontmoeten elkaar op een bijzonder sfeervol festival voor de allerkleinsten.

Send this to a friend

Kijk wat leuk, hier kan je de foto's zien van het vorige Paltival festival.
https://www.paltival.nl/fotos-2017 je vind het vast leuk ze te zien.