Het Paltival in 2017 was de allereerste editie van dit kleurrijke kinderfestival. Na het succes in 2017 is besloten om van het Paltival een tweejaarlijks evenement te maken en maken we ons dus op voor een nieuwe editie in 2019. Het thema voor deze editie was ‘De rattenvanger van Hamelen!’. Een prachtig thema dat mogelijkheid bood voor mooie verhalen, prachtige verkleedpartijtjes en geweldige workshops. 

Op het festivalterrein waren gezonde snacks en wat te drinken verkrijgbaar. Voor de pappa’s en mamma’s was er ook een lekker kopje koffie of thee. Wilde je liever zelf een broodje meenemen van thuis? Geen probleem! Met een eigen kleedje kon je een lekker plekje opzoeken op het terrein.

Kaarten voor Paltival 2021 (natuurlijk corona proof) zijn nu nog niet verkrijgbaar i.v.m. de onzekerheid rondom de ontwikkelingen op het gebied van het coronavirus. We zijn druk bezig met de voorbereidingen en gaan ervan uit dat je ze binnenkort kunt halen op de volgende voorverkoopadressen: Stadstheater de Bond, VVV Tourist Info Oldenzaal, Museum het Palthe Huis en de Bibliotheek Oldenzaal. Kaartjes zijn ook op de dag zelf verkrijgbaar aan de kassa. We houden je op de hoogte!

Goed om te weten: kinderen mogen alleen onder begeleiding van een volwassene het festival bezoeken.

Praktische informatie:
Datum:     31 mei 2021
Tijd:          12.00 tot 17.00 uur
Leeftijd:    2-8 jaar
Entree:      € 5,-
Locatie:     Tuin van het Palthe Huis, Marktstraat 13 in Oldenzaal

Er is een nieuw festival in Oldenzaal: Het Paltival! Het is een vrolijk festival speciaal voor kinderen van 2 tot 8 jaar dat bomvol zit met (theater)voorstellingen, muziek, workshops, verkleden, zingen, dansen, eten en nog veel meer. Op het afgesloten festivalterrein in de Palthetuin valt van alles te ontdekken. Kunst, cultuur en historie ontmoeten elkaar op een bijzonder sfeervol festival voor de allerkleinsten.